• Manajer Li 18820803366
  • Gerentes Chen 13928960185
  • Lili 13925017951

Nyayogikeun patuh sareng Amérika Serikat、Produk Certified Éropa

Sadia pikeun patuh ka Amérika Serikat、Produk Certified Éropa,Dina waktos anu sasarengan, jarang ogé nerapkeun desain standar asing di Cina、Produksi、Perusahaan dipasang,Kami narékahan pikeun ngahususkeun jurang industri hiburan barudak domestik sareng asing,Hayu barudak Cina janten siga barudak deungeun,Dina kaamanan、Ngarasakeun kabagjaan dina lingkungan hiburan anu nyaman。

Nyiptakeun kaamanan pikeun anjeun、Lingkungan ulin nyaman

Kumpulan panalungtikan ilmiah、Inovasi、rarancang、P&P、Perusahaan inovatif Internét ngahijikeun produksi,Taman kaulinan barudak di jero rohangan sareng balai olahraga nonoman dipikaresep ku konsumén di bumi sareng luar negeri。80% produk anu dirarancang sareng diproduksi ku Haolewu diékspor ka nagara deungeun,90% diantarana diékspor ka nagara maju,Sareng meunang pujian bulat ti konsumén asing。

Disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan

Desain tempat kaulinan barudak henteu ngan ukur kedah pikaresepeun,Kedah merhatoskeun langkung seueur pikeun kasenangan sareng kasalametan na。Desain Haole House nganggap pikaresepeun barudak sareng ogé ngémutan kaamanan sirkulasi tempat kaulinan.。Kami pastikeun yén nalika ngarancang sareng ngatur masing-masing daérah,Barudak sagala umur bebas tiasa maén di tempat kaulinan。

Kastil NAUGHTY

Rupa-rupa tempat kaulinan barudak istana bangor pikeun anjeun pikeun milih sacara saksama

Nyayogikeun toko hiji-hiji Jasa pengadaan alat hiburan

Fokus kana puri bangor,Taman kaulinan barudak,Taman trampolin,Juta Kolam Bola Laut

Waralaba Merk / Perencanaan

Metodeu franchise brand cocog pikeun anu gaduh dana terbatas,Palanggan anu teu gaduh pangalaman anu hoyong nanem modal,Pangalaman bisnis sareng operasi,Ngurangan résiko inpormasi henteu dewasa

Perencanaan tempat

Ku analisa poténsi target pasar,Leres-leres milarian kelompok pelanggan,Pilih produk hiburan pikeun kabutuhan anjeun,Ngajukeun rencana anu wajar pikeun tempat kaulinan trampolin anjeun

Desain aula sakabeh

Nyayogikeun palanggan nganggo gaya hiasan anu cocog,Warna téma,Desain lampu atmosfir,Nyayogikeun gambar desain propésional,Gambar hiasan,Gambar pangwangunan

Hiasan tempat

Urang tiasa nyayogikeun jasa konstruksi,Perspektif propésional pikeun ngabantosan konsumén ngawas sareng koordinasi pangwangunan pihak katilu,Mastikeun detil konstruksi,Mastikeun kualitas konstruksi,Mulus,Katenangan haté

PIHAK

Kami gaduh ratusan mitra,Rébuan kasus badarat istana bangor

Ngeunaan / Ngeunaan Leqi

Pabrik urang dibuka tanggal 15 Méi 2008,12 taun sajarah mangrupikeun pabrik standar modéren,Kualitas urang rangking diantara tilu besar di Cina,Pabrik urang ngaliput luas 20.000 méter pasagi,Kalayan langkung ti 200 padamel pikeun ngagedekeun bisnis,

Kami muka perusahaan sanés Guangzhou Runying Amusement Equipment Co., Ltd. dina tanggal 25 April 2014,80% produk anu dirarancang sareng diproduksi diekspor mancanagara,90% diantarana diékspor ka nagara maju,Nyayogikeun patuh sareng Amérika Serikat、Produk Certified Éropa,Dina waktos anu sasarengan, jarang ogé nerapkeun desain standar asing di Cina、Produksi、Perusahaan dipasang,Kami narékahan pikeun ngahususkeun jurang industri hiburan barudak domestik sareng asing,Hayu barudak Cina janten siga barudak deungeun,Dina kaamanan、Ngarasakeun kabagjaan dina lingkungan hiburan anu nyaman。

Berita Leqi

Ngeunaan Perusahaan Leqi

diajar deui

Kumaha ngatur peralatan puri bangor di mall?

Nalika lebet mall,Naha anjeun perhatoskeun yén produk di mall angger disimpen?;Produk anu langkung umum dianggo ditempatkeun dimana gampang ditingali,Produk anu jarang dianggo disimpen dina tempat anu jauh。Pintonan pakakas puri bangor di tempat kaulinan barudak sami sareng tampilan produk di mall。Dina operasi istana bangor barudak,Hiji hal tiasa dipaliré tapi henteu tiasa diémutan,Nyaéta, panempatan alat-alat tiasa narik seueur pelanggan pikeun urang,Ningkatkeun panghasilan nguntungkeun,Janten urang kedah merhatoskeun panempatan pakakasna。Janten kumaha ngatur peralatanna? Anu mimiti,Urang kedah mikir numutkeun kabutuhan konsumén,Tina sudut pandang budak。Naon waé kaulinan anu dipikaresep ku barudak,Naon waé fasilitas anu langkung pikaresepeun pikeun aranjeunna? Saatos urang ngartos ieu,Urang kedah nempatkeun hal-hal ieu dina tempat anu jelas,Salaku hal anu ikonik。Biasana disimpen dina lawang atanapi di konter。 Anu kadua nyaéta ngagabungkeun séwang-séwangan numutkeun kaunggulan sareng ciri alatna,Ngajalankeun popularisasi alat-alat sanés ngalangkungan alat-alat hiburan istana bangor barudak anu populér,Hayu barudak reureuh。katilu,Kedah tumut kana masalah kaamanan anu aya hubunganana,Ninggalkeun cukup rohangan antara alat,Pasihan murangkalih anu cekap,Cegah tabrakan nalika maén。 kaopat,Numutkeun panghasilan tina alat-alatna,Nelepon pikeun kasadiaan fungsi anu aya hubunganana,Ningkatkeun kameunangan pakakas sareng tempat kaulinan。 atoh,Pikeun istana bangor,Ngalakukeun bisnis kedah nangtung tina sudut pandang pelanggan。Ngan nasabahna wareg,Bakal aya palanggan ulang。Éta ogé ngamungkinkeun para nasabah maénkeun peran publisitas gratis,Menangkeun popularitas pikeun surga istana bangor,nambahan panghasilan。

Maca deui "
PISAN AYEUNA