• Menaxheri Li 18820803366
  • Menaxheri Chen 13928960185
  • Lili 13925017951

Siguroni në përputhje me Sh.B.A.、Produkte të çertifikuara evropiane

Mund të sigurojë në përputhje me Shtetet e Bashkuara、Produkte të çertifikuara evropiane,Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e rrallë të zbatohet dizajni standard i huaj në Kinë、prodhojnë、Kompania e instaluar,Ne përpiqemi të ngushtojmë hendekun midis industrive të dëfrimit të fëmijëve vendas dhe të huaj,Lërini fëmijët kinezë si fëmijët e huaj,Në siguri、Gëzoni lumturinë në një ambient të rehatshëm dëfrimi。

Krijoni siguri për ju、Mjedisi i rehatshëm i lojës

Një koleksion i kërkimeve shkencore、Risi、dizajni、R&D、Ndërmarrje inovative në internet që integron prodhimin,Sheshi i lojërave të fëmijëve për fëmijë dhe salla e sporteve për të rinjtë preferohen nga klientët brenda dhe jashtë vendit。80% e produkteve të dizenjuara dhe prodhuara nga Haolewu eksportohen në vendet e huaja,90% e të cilave eksportohen në vendet e zhvilluara,Dhe fitoi lavdërim unanim nga klientët e huaj。

Përshtatur sipas nevojave të klientit

Dizajni i sheshit të lojërave për fëmijë jo vetëm që duhet të jetë tërheqës,Duhet t'i kushtojë më shumë vëmendje argëtimit dhe sigurisë së tij。Dizajni i Haole House konsideron argëtimin e fëmijëve dhe gjithashtu merr parasysh sigurinë e qarkullimit të sheshit të lojërave.。Ne sigurohemi që gjatë dizajnimit dhe rregullimit të secilës zonë,Fëmijët e të gjitha moshave mund të luajnë lirisht në shesh lojërash。

KALA NAGHTY

Një larmi shesh lojërash për fëmijë me kështjellë me tema që ju të zgjidhni me kujdes

Siguroni dyqan me një ndalesë Shërbimi i prokurimit të pajisjeve dëfrim

Përqendrohuni në kështjellën e prapë,Shesh lojërash për fëmijë,Parku i trampolinës,Milion Pishinë Balli Oqeani

Franshizë / Planifikim i Markës

Metoda e ekskluzivitetit të markës është e përshtatshme për ata me fonde të kufizuara,Klientë të papërvojë që duan të investojnë,Përvoja dhe operacionet e biznesit të pjekur,Ulja e rreziqeve të papjekura të investimeve

Planifikimi i vendit të ngjarjes

Duke analizuar potencialin e tregut të synuar,Vendosni me saktësi grupet e klientëve,Zgjidhni produkte dëfrimi për nevojat tuaja,Propozoni një plan të arsyeshëm për sheshin tuaj të lojërave me trampolinë

Dizajni i tërë sallës

Siguroni klientëve një stil të përshtatshëm zbukurimi,Ngjyra e temës,Projektimi i ndriçimit të atmosferës,Siguroni vizatime profesionale të dizajnit,Vizatime dekorimi,Vizatime ndërtimore

Dekori i vendit të ngjarjes

Ne mund të sigurojmë shërbime ndërtimi,Perspektiva profesionale për të ndihmuar klientët të mbikëqyrin dhe koordinojnë ndërtimin e palëve të treta,Siguroni detajet e ndërtimit,Sigurimi i cilësisë së ndërtimit,Seamless,Paqe e mendjes

PARTYNERT

Ne kemi qindra partnerë,Mijëra raste zbarkimi të kështjellës keq

POUR / Rreth Leqit

Fabrika jonë u hap më 15 maj 2008,12 vjet histori është një fabrikë moderne standarde,Cilësia jonë renditet në mesin e tre kryesuesve në Kinë,Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej 20,000 metra katrorë,Me më shumë se 200 punëtorë në mënyrë që të zgjerojnë biznesin,

Ne hapëm një kompani tjetër Guangzhou Running Amusement Equipment Co., Ltd. më 25 Prill 2014,80% e produkteve të dizajnuara dhe të prodhuara eksportohen jashtë vendit,90% e të cilave eksportohen në vendet e zhvilluara,Siguroni në përputhje me Sh.B.A.、Produkte të çertifikuara evropiane,Në të njëjtën kohë, është gjithashtu e rrallë të zbatohet dizajni standard i huaj në Kinë、prodhojnë、Kompania e instaluar,Ne përpiqemi të ngushtojmë hendekun midis industrive të dëfrimit të fëmijëve vendas dhe të huaj,Lërini fëmijët kinezë si fëmijët e huaj,Në siguri、Gëzoni lumturinë në një ambient të rehatshëm dëfrimi。

Leqi News

Rreth Kompanisë Leqi

Mëso më shumë

Si të rregulloni pajisjet e kështjellës së keqe në qendër tregtare?

Kur hyni në qendër tregtare,A keni vërejtur që produktet në qendër vendosen rregullisht?;Produktet e përdorura më shpesh vendosen aty ku shihen lehtë,Produktet e përdorura rrallë vendosen në vende të largëta。Shfaqja e pajisjeve të kështjellës së keqe në sheshin e lojërave të fëmijëve është e njëjtë me shfaqjen e produktit në qendër tregtare。Në funksionimin e kështjellës keq të fëmijëve,Një gjë mund të injorohet, por jo e papërfillshme,Kjo është, vendosja e pajisjeve mund të tërheqë një numër të madh të konsumatorëve për ne,Rritja e të ardhurave fitimprurëse,Pra, ne duhet t'i kushtojmë vëmendje vendosjes së pajisjeve。Pra, si të rregulloni pajisjet? Para së gjithash,Ne duhet të mendojmë në përputhje me nevojat e klientëve,Nga këndvështrimi i fëmijës。Çfarë lloj lojërash u pëlqen të luajnë fëmijët,Çfarë lloj lehtësirash janë më tërheqëse për ta? Pasi ta kuptojmë këtë,Ne duhet t'i vendosim këto gjëra në një vend të dukshëm,Si një gjë ikonike。Zakonisht vendoset në hyrje ose në sportelin e arkëve。 E dyta është të kombinohen me njëri-tjetrin sipas avantazheve dhe karakteristikave të pajisjeve,Nxitni popullarizimin e pajisjeve të tjera përmes pajisjeve popullore të dëfrimeve të kështjellës së fëmijëve,Lërini fëmijët të vonojnë。e treta,Sigurohuni që të merrni parasysh çështjet e lidhura të sigurisë,Lini hapësirë ​​të mjaftueshme midis pajisjeve,Jepuni fëmijëve hapësirë ​​të mjaftueshme,Parandaloni përplasjet gjatë lojës。 i katërti,Sipas përfitimit të pajisjeve,Thirrni për disponueshmërinë e funksioneve përkatëse,Përmirësoni përfitimin e pajisjeve dhe terreneve të lojërave。 gjithsesi,Për kështjellën e prapë,Bërja e biznesit duhet të qëndrojë nga këndvështrimi i klientit。Vetëm klienti është i kënaqur,Do të ketë klientë të përsëritur。Gjithashtu u lejon klientëve të luajnë rolin e reklamës falas,Fitoni popullaritet për parajsën e kështjellës së keq të fëmijëve,rrisin të ardhurat。

Lexo më shumë "
HULUMTIMI TANI