• Менаџер Ли 18820803366
  • Менаџер Чен 13928960185
  • Лили 13925017951

Обезбедете согласност со Соединетите држави、Европски сертифицирани производи

Достапно во согласност со Соединетите држави、Европски сертифицирани производи,Во исто време, исто така е ретко да се спроведе странски стандарден дизајн во Кина、Производство、Инсталирана компанија,Ние се стремиме да го намалиме јазот меѓу домашните и странските забавни индустрии за деца,Нека кинеските деца бидат како странски деца,Во безбедноста、Уживајте во среќата во пријатно забавно опкружување。

Создадете безбедност за вас、Удобна средина за игра

Колекција на научни истражувања、Иновации、дизајн、R&D、Интернет иновативно претпријатие што го интегрира производството,Затвореното игралиште за деца и спортската сала за млади на компанијата се омилени од клиенти дома и во странство。80% од производите дизајнирани и произведени од Хаолеву се извезуваат во странски земји,Од кои 90% се извезуваат во развиените земји,И освои едногласна пофалба од странски клиенти。

Прилагодено според потребите на клиентот

Дизајнот на детското игралиште не само што треба да биде фасцинантен,Треба да се обрне поголемо внимание на неговата забава и безбедност。Дизајнот на Haole House ја разгледува забавата на децата и исто така ја разгледува безбедноста на циркулацијата на игралиштето.。Осигураме дека при дизајнирање и уредување на секоја област,Деца од сите возрасти можат слободно да играат на игралиште。

НАГРЕВА ЗАСЛОВ

Различни тематски непослушен детски игралиште за замоци за внимателно да изберете

Обезбедете едношалтерска продавница Услуга за набавка на забавна опрема

Фокусирајте се на непослушен замок,Детско игралиште,Парк на брануваа,Милион базен со океански топки

Франшиза / планирање на брендот

Методот на франшиза на брендот е погоден за оние со ограничени средства,Неискусни клиенти кои сакаат да инвестираат,Зрело деловно искуство и работење,Намалете ги незрелите инвестициски ризици

Планирање на местото на одржување

Со анализа на потенцијалот на целниот пазар,Точно лоцирајте ги групите клиенти,Изберете производи за забава за вашите потреби,Предложете разумен план за вашето игралиште за брануваа

Дизајн на целата сала

Обезбедете им на клиентите соодветен стил на украсување,Боја на темата,Дизајн на осветлување на атмосферата,Обезбедете професионални цртежи за дизајн,Декоративни цртежи,Градежни цртежи

Декорација на местото

Можеме да обезбедиме градежни услуги,Професионална перспектива за да им помогне на клиентите да ја надгледуваат и координираат конструкцијата на трети страни,Обезбедете детали за конструкцијата,Обезбедете квалитет на градба,Беспрекорно,Мирен ум

Партнери

Имаме стотици партнери,Илјадници непослушни случаи на слетување замок

ЗА / За Леќи

Нашата фабрика е отворена на 15.05.2008 година,12 години историја е модерна стандардна фабрика,Нашиот квалитет е рангиран меѓу првите три во Кина,Нашата фабрика зафаќа површина од 20.000 квадратни метри,Со повеќе од 200 работници со цел да го прошират бизнисот,

Отворивме друга компанија Guangzhou Running Amusement Equipment Co., Ltd. на 25 април 2014 година,80% од дизајнираните и произведени производи се извезуваат во странство,Од кои 90% се извезуваат во развиените земји,Обезбедете согласност со Соединетите држави、Европски сертифицирани производи,Во исто време, исто така е ретко да се спроведе странски стандарден дизајн во Кина、Производство、Инсталирана компанија,Ние се стремиме да го намалиме јазот меѓу домашните и странските забавни индустрии за деца,Нека кинеските деца бидат како странски деца,Во безбедноста、Уживајте во среќата во пријатно забавно опкружување。

Leqi News

За компанијата Леки

научи повеќе

Како да ја организирате непослушната опрема за замокот во трговскиот центар?

При влегување во трговскиот центар,Дали забележавте дека производите во трговскиот центар редовно се пласираат?;Почесто користените производи се ставаат таму каде што се лесни за гледање,Ретко користените производи се ставаат на оддалечени места。Изложбата на непослушна опрема за замокот во детското игралиште е иста како и приказот на производот во трговскиот центар。Во работењето на детски непослушен замок,Едно нешто може да се игнорира, но не и занемарливо,Тоа е, поставувањето на опремата може да привлече голем број клиенти за нас,Зголемете го профитабилниот приход,Значи, мора да обрнеме внимание на поставувањето на опремата。Па, како да се организира опремата? Најпрво,Треба да размислуваме според потребите на клиентите,Од перспектива на детето。Какви игри сакаат да играат децата,Какви објекти се попривлечни за нив? Откако ќе го разбереме ова,Треба да ги ставиме овие работи на видно место,Како иконска работа。Обично се поставува на влезот или на шалтерот за наплата。 Вториот е да се комбинираат едни со други според предностите и карактеристиките на опремата,Возете популаризација на друга опрема преку популарна детска опрема за забава за непослушен замок,Нека децата се задржат。трето,Мора да ги земе предвид безбедносните прашања поврзани со тоа,Оставете доволно простор помеѓу уредите,Дајте им доволно простор на децата,Спречете судири додека играте。 четврто,Според приходите на опремата,Повик за достапност на сродни функции,Зголемете ја профитабилноста на опремата и игралиштата。 како и да е,За непослушен замок,Водење бизнис мора да стои од гледна точка на клиентот。Само клиентот е задоволен,Repeatе има повтори клиенти。Исто така, им овозможува на клиентите да играат улога на бесплатен публицитет,Освојте популарност за детскиот непослушен рај,зголемување на приходите。

Прочитај повеќе "
ИСТРАУВАЕ СЕГА