• Manajer Li 18820803366
  • Manajer Chen 13928960185
  • Lili 13925017951

Nyedhiyakake tundhuk karo Amerika Serikat、Produk sing disertifikasi ing Eropa

Kasedhiya kanggo tundhuk karo Amerika Serikat、Produk sing disertifikasi ing Eropa,Sanalika, uga arang ngetrapake desain standar manca ing China、Produksi、Perusahaan sing diinstal,Kita usaha kanggo nyuda kesenjangan ing antarane industri hiburan bocah domestik lan manca,Ayo bocah Tionghoa dadi kaya bocah asing,Ing keamanan、Rasakake seneng ing lingkungan hiburan sing nyenengake。

Nggawe keamanan kanggo sampeyan、Lingkungan dolanan sing nyenengake

Kumpulan riset ilmiah、Inovasi、desain、R&D、Perusahaan inovatif internet nggabungake produksi,Papan dolanan bocah cilik ing njero ruangan lan balai olahraga pemuda disenengi dening para pelanggan ing njero omah lan luar negeri。80% produk sing dirancang lan diprodhuksi dening Haolewu diekspor menyang negara manca,90% sing diekspor menyang negara maju,Lan menang kanthi unanimous saka pelanggan manca。

Disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

Desain taman dolanan bocah ora mung kudu narik kawigaten,Apa kudu luwih nggatekake kesenengan lan keamanane。Desain Haole House nganggep nyenengake bocah-bocah lan uga nganggep keamanan sirkulasi taman bermain.。Kita priksa manawa nalika ngrancang lan ngatur saben wilayah,Bocah-bocah saka kabeh umur bisa dolanan bebas ing papan dolanan。

CASTLE NAUGHTY

Macem-macem papan dolanan bocah-bocah kastil nakal sing bisa dipilih kanthi tliti

Nyedhiyakake toko mandheg Layanan pengadaan peralatan hiburan

Fokus ing kastil nakal,Taman dolanan bocah,Taman trampolin,Yuta Blumbang Bola Samudra

Waralaba / Merancang

Cara franchise merek cocok kanggo sing ora duwe dana,Pelanggan sing ora duwe pengalaman sing pengin investasi,Pengalaman lan operasi bisnis sing mateng,Ngurangi risiko investasi sing durung diwasa

Rencana papan

Kanthi nganalisa potensial target pasar,Goleki klompok pelanggan kanthi akurat,Pilih produk hiburan kanggo kabutuhan,Usul rencana sing cukup kanggo taman dolanan trampolin sampeyan

Desain balai kabeh

Nyedhiyakake pelanggan kanthi gaya dekorasi sing cocog,Warna tema,Desain pencahayaan atmosfer,Nyedhiyakake gambar desain profesional,Gambar dekorasi,Gambar konstruksi

Dekorasi papan

Kita bisa nyedhiyani layanan konstruksi,Perspektif profesional kanggo mbantu pelanggan ngawasi lan koordinasi konstruksi pihak katelu,Mesthekake rincian konstruksi,Mesthekake kualitas konstruksi,Mulus,Tentrem atine

MITRA

Kita duwe atusan mitra,Ewonan kasus pendaratan kastil nakal

Babagan / Babagan Leqi

Pabrik kita dibukak tanggal 15 Mei 2008,Sajarah 12 taun minangka pabrik standar modern,Kualitas kita kalebu ing antarane telu ndhuwur ing China,Pabrik kita selawase 20.000 meter persegi,Kanthi luwih saka 200 tenaga kerja kanggo nggedhekake bisnis,

Kita mbukak perusahaan liyane Guangzhou Runying Amusement Equipment Co., Ltd. tanggal 25 April 2014,80% produk sing dirancang lan diproduksi diekspor menyang luar negeri,90% sing diekspor menyang negara maju,Nyedhiyakake tundhuk karo Amerika Serikat、Produk sing disertifikasi ing Eropa,Sanalika, uga arang ngetrapake desain standar manca ing China、Produksi、Perusahaan sing diinstal,Kita usaha kanggo nyuda kesenjangan ing antarane industri hiburan bocah domestik lan manca,Ayo bocah Tionghoa dadi kaya bocah asing,Ing keamanan、Rasakake seneng ing lingkungan hiburan sing nyenengake。

Warta Leqi

Babagan Perusahaan Leqi

sinau luwih lengkap

Kepiye carane ngatur peralatan kastil nakal ing mall?

Nalika mlebu mal,Apa sampeyan wis ngerteni manawa produk ing mall dipasang kanthi rutin?;Produk sing umume digunakake diselehake ing papan sing gampang dideleng,Produk sing asring digunakake diselehake ing papan sing adoh。Tampilan peralatan kastil nakal ing papan dolanan bocah-bocah padha karo tampilan produk ing mall。Ing operasi istana nakal bocah,Siji bab bisa diabaikan nanging ora bisa dianggep gampang,Yaiku, penempatan peralatan bisa narik pelanggan kanthi akeh,Tambah penghasilan sing bathi,Dadi, kita kudu nggatekake papan peralatan。Dadi, carane ngatur peralatan kasebut? Kaping kabeh,Kita kudu mikir miturut kabutuhane pelanggan,Saka perspektif bocah kasebut。Dolanan apa sing disenengi bocah-bocah,Apa jinis fasilitas sing luwih apik kanggo dheweke? Sawise ngerti babagan iki,Kita kudu nyelehake perkara kasebut ing papan sing jelas,Minangka barang sing apik。Biasane diselehake ing lawang utawa ing meja pembayaran。 Kapindho yaiku nggabungake siji-sijine miturut kaluwihan lan karakteristik peralatan kasebut,Ndhakake popularisasi peralatan liyane liwat peralatan hiburan kastil nakal bocah sing populer,Ayo bocah padha linger。kaping telu,Kudu nimbang masalah keamanan sing gegandhengan,Ninggalake cukup ruangan ing antarane piranti,Menehi cukup ruang kanggo bocah,Nyegah tabrakan nalika main。 kaping papat,Miturut penghasilan peralatan kasebut,Nelpon kasedhiyan fungsi sing gegandhengan,Tambah untung saka peralatan lan papan kanggo dolanan。 ngono wae,Kanggo kastil nakal,Usaha kudu mandhiri saka sudut pandang pelanggan。Mung pelanggan sing wareg,Bakal ana pelanggan sing mbaleni。Iki uga ngidini para pelanggan bisa mainake publisitas gratis,Menang popularitas kanggo swarga kastil nakal bocah,nambah penghasilan。

Waca liyane »
INGKIR SAIKI